EXIT festival spreman za pomeranje u avgust!

Prethodnih meseci otkazani su brojni festivali poput Glastonburyja ili Szigeta, pa smo isto očekivali da se desi i kad je reč o našem EXIT-u. Pomeranje festivala za neki drugi datum od planiranog je pakleno težak posao jer treba ponovo sve dogovoriti sa stotinama izvođača, ali festival saopštava da je spreman na to u svom novom saopštenju, a kao odgovor na izjavu predsednice Vlade Republike Srbije, Ane Brnabić da je pomeranje festivala moguće za avgust.

“Pozdravljamo najavu vezanu za mogućnost da se u avgustu desi EXIT festival, a samim tim i druge manifestacije u Srbiji. Ovo je sjajna vest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja leta u Srbiji postaje daleko atraktivnija.”

“Ostaje otvoren veliki broj pitanja, pre svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen. Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posetioce na domaću i regionalnu publiku. Nadamo se da će uskoro doći do sastanka na kome ćemo razrešiti sva otvorena pitanja i precizirati konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji ovog leta.”

Pročitajte još  EXIT pravi globalnu turneju u Njujorku, Londonu, Moskvi i drugim svetskim metropolama!

Dakle, ništa još nije sigurno, ali kako avgust nije daleko, očekujemo da ćemo već narednih nedelja znati kakvi su planovi! EXIT je do sad najavio deo izvođača, a u našem intervjuu iz oktobra prošle godine, dobili smo uveravanja da EXIT tim sve više vodi računa o željama mlade publike što uključuje koncerte najvećih zvezda poput Taylor ili Billie Eilish, kao i učešće k-pop grupa. Ipak, moramo svi biti razumni kad su u pitanju želje za ovu i ovakvu godinu.

Autor: Famoza.net 

Foto: EXIT

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.