Papir ne laže: Taylor Swift i Harry Styles zajedno na Victoria’s Secret Fashion Show!

Victoria’s Secret uspeće ono što niko nije uspeo u prethodne četiri godine – da natera Taylor Swift i Harryja Stylesa da se ujedine na najvećem modnom šou godine koji se ove godine odigrava u Šangaju!

Ranije glasine govorile su da su i Taylor i Harry dobili radne dozvole da otpevaju po četiri pesme a sad imamo i potvrdu da su njihovi nastupi istog dana na istom mestu! Iako se to zvanično nigde ne govori, gotovo je nemoguće da je u pitanju bilo šta drugo nego njihovi nastupi na Victoria’s Secret Fashion Show!

Da li ovo znači da je neizbežno da se Harry i Taylor vide? Nažalost ne. Ovaj šou se nikad ne emituje uživo već se snima deo po deo tako je uz pažljivu organizaciju njih dvoje sve vreme budu razdvojeni iako je praksa da sve manekenke i izvođači na kraju izađu pred publiku. Harry Styles je prethodnih godina bezbroj puta govorio samo lepo o Taylor a sa druge strane, ona ga potpuno ignoriše!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko je tvoja srodna duša? Harry, Niall, Liam i Louis objavili svoje favorite sa "Made in the A.M."! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.