Nije slučajnost: Taylor Swift i Harry Styles dobili dozvole za koncert istog dana na istom mestu!


Taylor Swift i Harry Styles nisu u kontaktu već godinama, još od raskida svoje kratke veze ali po svemu sudeći, muzika će ih spojiti i to u Kini gde kao stranac jako teško možete da dobijete dozvolu za nastup!

Naime, Kina strogo ograničava broj koncerata a mnogim velikim zvezdama poput Justina Biebera ili Selene Gomez udarene su zabrane, nekad zbog njihovog problematičnog ponašanja ili čak političkih razloga, što je slučaj sa Selenom. Zbog toga, šanse da su Taylor Swift i Harry Styles slučajno dobili dozvole da u Kini nastupaju baš istog dana i to u istom gradu ne postoji kao mogućnost!

Čak i najvećih gradovima sveta dve takve megazvezde nikako ne bi želele da istog dana imaju koncerte jer bi to značilo da će fanovi morati da biraju a puno je onih koji bi kupili karte za oba spektakla da to mogu. Kako je držati dva takva koncerta u istom danu glupo i ne dešava se nikad, šta je zaključak? To da oni nastupaju na istom mestu u isto vreme! Najuverljivija teorija govori da su njih dvoje izvođači na ovogodišnjem “Victoria’s Secret Fashion Showu” koji se održava baš u Šangaju a dozvole koje su dobili govore da imaju pravo da izvedu po četiri pesme! Ako su organizatori šoua zaista uspeli u tome, biće to pravi spektakl!

Pročitajte još  "Neprijatno joj je s njim": Taylor odbila da ide sa Tomom na dodelu Emmy nagrada!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Nije slučajnost: Taylor Swift i Harry Styles dobili dozvole za koncert istog dana na istom mestu!

    1. 28. novembra se prikazuje! Međutim, to nikad nije direktno, uvek se snima pa kasnije emituje.

  1. Famozo vidjela sam da će Jorgeova pjesma Risky business biti u Just dance 2018, ja li to istina?

      1. Svaka mu čast, ponosna sam na njega. Hoćete li malo opširnije opisati o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.