I dalje se mrze: Manekenka ponižava Taylor Swift na Instagramu!

Taylor Swift je tokom godina stvorila dosta moćnih neprijatelja kao što su Katy Perry, Kim Kardashian ili Kanye West ali mnogi zaboravljaju da ona podjednako ne podnosi manekenku Jessicu Hart, još od incidenta iz 2014. godine. Ipak, i Jessica joj ne ostaje dužna.

Te 2014. Taylor je sprečila manekenku da učestvuje na čuvenom Victoria’s Secret Fashion Showu. Sve je počelo kad je u jednom intervjuu 2013. manekenka rekla da muzičarka nije dovoljno dobra da hoda modnom pistom a što je nju naljutilo u dovoljnoj meri da blokira njen nastup na Victoria’s Secret Fashion Showu gde je ona pevala.

Jessica je sad objavila fotku na kojoj je vidimo u majici na kojoj piše, “Ružna reč od četiri slova” a ispod “Taylor Swift”. Naravno, ružna reč od četiri slova je u prevodu na srpski “J**i se” tako da je ovo vrlo jasna ali i vrlo ružna poruka. Naravno, Swiftieji su odmah intervenisali i zasuli je svakakvim porukama a pre svega time da je ljubomorna jer je Tay stostruko popularnija od nje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jessica Hart

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “I dalje se mrze: Manekenka ponižava Taylor Swift na Instagramu!

  1. Pa i jeste ljubomorna.Nije popularna pa zato pokusava da promovise sebe vredjajuci Tay.Boze koliko je samo jadna…😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.