Miley Cyrus dirljivom pesmom odala počast svim žrtvama tragedije u Las VegasuMiley Cyrus pronašla je način da oda pomen za skoro 60 žrtava bezumnog napada koji se desio na kantri festivalu u Las Vegasu i to tako što je izvela pesmu “No Freedom” koju u originalu peva britnaska pevačica Dido.

Miley je pesmu otpevala u šou Jimmyja Fallona a lepo iznenađenje je bilo to što joj se na sceni pridružio slavni komičar Adam Sandler koji ju je pratio na gitari i pevao pomoćne vokale.

Miley se kasnije oglasila i na Twitteru gde je uz sliku izvođenja pesme napisala, “Nema ljubavi bez slobode… Nema slobode bez ljubavi. Hvala Adamu Sandleru što mi se pridružio večeras u znak sećanja na one koji su izgubljeni i u pevajanju stihova za koje verujem da su važni u ovom momentu.”

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Miley Cyrus želi ljubiti Harrya Stylesa, moli druge poznate da budu s njom u vezi!

One thought on “Miley Cyrus dirljivom pesmom odala počast svim žrtvama tragedije u Las Vegasu

  1. Stavarno lijepo od nje!! 🙂 ona uvijek misli zeli sve najbolje i misli da sviju kad se nesto lose desi jako je brizna
    Famoza otvorite rubriku My Art nesto sam vam poslala tamo 😉 nadam se da ce vam se dopasti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.