Zendaya: Biće mi mnogo teško da dobijem uloge jer dolazim sa Disneya!

Zendaya je završila sa snimanje serije “KC Undercover” a iako već ima status velike zvezde, činjenica da je čitavo svoje detinjstvo provela na Disney kanalu zapravo će joj praviti probleme u narednom periodu čega je ona svesna!

Čak i megazvezde poput Selene Gomez imaju problem da dobiju glavne uloge u velikim filmovima ali Zenday je spremna da se bori. “Puno je toga što želim da uradim u svetu film”, ističe ona za časopis Glamour. “To što imam Disney prošlost čini da me ljudi nekad ne shvataju ozbiljno tako da moram da biram prave projekte, budem sigurna da činim prave poteze, sve radim u pravo vreme. Želim i da stvaram serije i filmove, bez obzira da li ću glumiti u njima ili ne. Luda ideja, znam.”

Zendaya kaže i da se mnogo promenila u poslednje vreme. “Ja više nisam ista osoba kao pre godinu dana. Kako rastem na društvenim mrežama, shvatam da je moj glas toliko važniji nego što sam mislila. Mislim da kad bi svaka mlada osoba razumela moć svog glasa, stvari bi bile mnogo drugačije. Sve je popularnije da javno kažete šta mislite”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Glamour

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Praznik lepote: Kendall Jenner i sestre Hadid dominirale na ovogodišnjem Victoria's Secret Fashion Show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.