Zvuči neverovatno: Harry Styles potvrđen za “Victoria’s Secret Fashion Show”, pevaju i Katy Perry i Taylor Swift?

Od ranije su se pojavile glasine da će Taylor Swift i Harry Styles pevati na čuvenom “Victoria’s Secret Fashion Showu” koji se održava krajem svake godine a sad je za člana 1D stigla potvrda!

Kako se navodi, Harry je zaista siguran a osim njega, na sceni će biti još dve velike zvezde. Ono što je senzacionalno jeste da se spominje kako su u pitanju Taylor Swift i Katy Perry, dve devojke koje se baš i ne podnose, na stranu što su Taylor i Harry nekad bili par a od tad više ni ne komuniciraju!

Sam šou je jako blizu tako da ćemo već narednih dana imati razrešenje kompletne misterije. Svi navijamo da je sve ovo tačno jer bi to definitivno bio najzanimljiviji šou u istoriji!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harryja hvali kolega iz filma: Saveti mu ne trebaju, biće on odličan glumac!

One thought on “Zvuči neverovatno: Harry Styles potvrđen za “Victoria’s Secret Fashion Show”, pevaju i Katy Perry i Taylor Swift?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.