Stroga pravila: Katy Perry zabranjen dolazak u Kinu, ne može da nastupi na Victoria’s Secret Fashion Show!

Bliži se spektakl godine kada je modeling u pitanju, Victoria’s Secret Fashion Show koji će se ove godine održati u Šangaju, a to će sprečiti mnogo zvezda da se na ovom događaju pojave!

Treba pomenuti da su pravila Kine stroga kada je ulazak u zemlju u pitanju i da je mnogim zvezdama zabranjeno da tamo nastupe – šuškalo se da će Katy Perry zajedno sa Taylor Swift osvojiti binu Victoria’s Secreta ove godine, ali sada je potvrđeno da to ne bi ni bilo izvodljivo jer pevačica nije mogla da dobije vizu zbog kontroverzi sa njenog nasupa u Kini iz 2015. godine! „Katy je obećano da nastupi ali Kina to ne bi dozvolila“ izjavio je izvor koji prenosi Daily Mail.

Pored priča o Taylor Swift, potvrđeno je da će svoj nastup na ovoj glamuroznoj pisti imati Harry Styles! Osim Katy Perry mnogi mladi modeli Victoria’s Secreta takođe će morati da ostanu kod kuće zbog kineskih pravila među kojima je i Gigi Hadid koja je na Twitteru napisala da je jako nesrećna što se sve ovako odvija, tako da ona neće moći da prošeta pistom ove godine iako spada u najuticajnije svetske modele. Osim nje, devojke koje su „zabranjene“ u Kini su i Julia Belyakova, Kate Grigorieva, Irina Sharipova, and Dasha Khlystun, takođe iz političkih razloga jer sve potiču iz Ukrajine i Rusije.

Pročitajte još  O čemu se radi? Gigi Hadid izgrlila sve momke iz 1D sem Harryja! (video)

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Katy Perry

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Stroga pravila: Katy Perry zabranjen dolazak u Kinu, ne može da nastupi na Victoria’s Secret Fashion Show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.