Ovo je tako čudno: Kylie Jenner se venčala sa drugaricom u Peruu! (video)

Prva sezona rijalitija Kylie Jenner pod nazivom “Life of Kylie” je završena ovog vikenda a poslednja epizoda bila je smeštena u Peruu gde je ona bila u društvu Jordyn Woods, devojke za koju kaže da joj je više od prijateljice!

Da je to zaista tako, njih dve su dokazale time što su se venčale po lokalnim običajima! One su se obukle u belo i razmenile bračne zavete a tu su bili i svedoci – Kyliena mama Kris kao i asistent Victoria! Naravno, sve ovo su uradile zabave radi jer se lokalna venčanja ne priznaju, baš kao i što se kod nas ne priznaju crkvena venčanja koja imaju samo tradicionalni karakter.

“Moja mama misli da smo nas dve lude”, priča Kylie za People. “Ovo je kao venčanje prijatelja. Želim da ljudi znaju da smo mi više od toga. Ona mi je devojka, brinem za nju kao da mi je devojka”, objašnjava rijaliti zvezda koja je u Peruu bila da proveri gde ide novac od donacija za svaki prodat primerak njene linije ruževa.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jordyn Woods

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bila je na njenoj strani: Kylie Jenner najpre branila Jordyn Woods u prevari!

4 thoughts on “Ovo je tako čudno: Kylie Jenner se venčala sa drugaricom u Peruu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.