Kraj: Kylie Jenner naterala Jordyn Woods da se iseli!

Kylie Jenner ozbiljno je poremetila odnose sa svojom dugogodišnjom najboljom drugaricom Jordyn Woods, a koja je upala u aferu sa sad već bivšim dečkom Khloe Kardashian, Tristanom Thompsonom. Prethodnih meseci činilo se da će joj Kylie oprostiti sve, ali kako prenosi TMZ, stvarnost se pokazala drugačijom!

Kako oni navode, neko od Kardashiana primetio je da su brojne stvari Jordyn još uvek u Kylienoj kući, pa je tražio da ona dođe da to pokupi i više se ne vraća! Jordyn je to uradila u momentu kad Kylie nije bila kod kuće, pa ju je dočekala samo kućna pomoćnica.

Čini se da Kylie ovaj rastanak teško pada, ali da očigledno nema načina da zaštiti svoju nekad najbolju drugaricu koja je učinila nešto neoprostivo, čak i za standarde Kardashiana kojima je porodica valjda jedina svetinja.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veoma tolerantna: Kylie se nije odrekla ni Jordyn ni Travisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.