Razočarana kao nikad pre: Kylie Jenner potpuno izbacuje Jordyn Woods iz svog života!

Kylie Jenner je izgubila prijateljicu koja joj je bila sve na svetu još od srednje škole, i to sve zbog jednog porodičnog skandala – njena najbolja drugarica Jordyn Woods viđena je na žurci u Los Anđelesu sa dečkom Kylieine sestre Khloe Kardashian, i nakon ovog skandala prijateljstvo ove dve devojke sigurno nikada neće biti kao pre.

Izvor za E! News takođe potvrđuje da je Kylie slomljena i razočarana i da joj je Jordyn nenormalno mnogo značila, a o tome svedoči i činjenica da su njih dve živele zajedno, ali se Jordyn ovih dana odselila i sklonila iz njenog života. „Život Kylie kao da je okrenut naglavačke. Oseća se kao da nikada nije ni poznavala Jordyn“ priča izvor. Jordyn je navodno i pokušala da se izvini čitavoj porodici uključujući i Khloe, ali to nije mnogo pomoglo.

Jordyn je takođe više nego svesna da se ovom greškom koju je napravila ne menja samo njena dnevna rutina i mesto boravka već i čitav život jer je Kylie bez sumnje finansirala sav luksuz koji je ova devojka imala. „Jordyn živi najveći košmar i svesna je da je sve izgubila i da njen život nikada više neće biti isti. Kylie joj je plaćala apsolutno sve, čak joj je i auto kupila. Bila je na svakom njihovom slavlju, a cela njena porodica je prisustvovala božićnoj žurci, čak i Storminom rođendanu“ zaključuje izvor. O ovome je Jordyn ipak trebalo dosta ranije da misli!

Pročitajte još  Čudni kao i uvek: Pogledajte prvi zajednički selfi Kylie Jenner i Travisa Scotta nakon Storminog rođenja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Razočarana kao nikad pre: Kylie Jenner potpuno izbacuje Jordyn Woods iz svog života!

  1. Bila je svesna šta će se dogoditi i da će sve izgubiti. Imala je sve što neko može samo da sanja i od 10000 muškaraca na svetu, ona je izabrala baš Khloe-inog dečka.. Ma daj. Koliko je jadno što nije razmišljala na vreme i što se sad navodno kaje. Ovim je pokazala da njima, tj. Kylie nikad i nije bila prijateljica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.