Ovoga puta je u pravu: Slika gde Kylie Jenner ismeva crnačku kulturu je lažna!

Kylie Jenner je u poslednjih nekoliko nedelja imala značajan broj Instagram skandala, a većina njih je uključival fotošopiranje slika. Sada se, međutim, desila skroz obrnuta situacija – Kyliena slika bila je fotošopirana od strane nekoga na internetu, pa je počela da kruži lažna informacija da Kylie pokušava da ukrade crnačku kulturu i da joj se podsmeva!

Po internetu je počela da kruži slika, koja je navodno skrinšot sa Kylienog Instagram profila, koja na prvi pogled izgleda potpuno normalno – dok se ne pogleda opis slike, u kome piše “devojka braon kože”. Poznato je da mnoge poznate ličnosti vole da koriste tzv. sprej ten, koji čini da njihova koža na zdraviji način od solarijuma poprimi tamniju nijansu. Ono što je veliki problem je to što neke zvezde preteruju sa ovom metodom, pa često izgledaju kao crnkinje, što se na neki način podsmeva crnačkoj kulturi i nekima izuzetno smeta.

Kylie na svojoj novoj slici izgleda sasvim normalno, pomalo preplanulo, međutim taj opis je svima privukao pažnju, pa su ponovo počele uvrede na Kylien račun. “Sviđa mi se kako niko ne govori o tome kako je belkinja Kylie Jenner imala obraza da postavi opis ‘devojka braon kože’ kao svoju titulu nakon godina korišćenja crnaca i krađe crne kulture. Smećeeee”, rekla je jedna devojka. Kylieni fanovi su odmah posumnjali da tu nešto nije u redu i krenuli da istražuju. Kylie je već poznata po tome da se često predomišlja po pitanju slika i opisa koje postavlja, pa nekima nije izgledalo nimalo čudno da ona promeni opis.

Pročitajte još  Ne štedi: Kylie potrošila 10 hiljada dolara na poklone za sestre!

Međutim, na kraju se i ona lično oglasila povodom ovoga, rekavši da je pomenuta slika fotošop i da je opis na pravoj slici “devojka braon očiju” i da je to neko fotošopirao u “devojka braon kože”. Naglasila je da je jedino što je promenila u opisu bio raspored emojija.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram / Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Latest posts by Tijana Minić (see all)

Pročitajte još  Kao bliznakinje: Jutjuberka na slikama izgleda identično kao Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.