Kraj zauvek: Kylie Jenner i Jordyn Woods više nikad neće biti prijateljice

Kylie Jenner više puta je pokazivala koliko joj je teško da se rastane od svoje dugogodišnje najbolje prijateljice Jordyn Woods, a pre nekoliko dana tek ju je na insistiranje sopstvene porodice konačno izbacila iz kuće, nateravši je da pokupi stvari. Iako se možda čini da će Kylie sačekati da prođe vreme i onda da lagano obnovi prijateljstvo, stižu uveravanja da je to nemoguće.

“Iako je Kylie bila jako uznemirena zbog toga što je Jordyn upala u aferu sa dečkom svoje sestre Khloe, ona nije htela da donosi ishitrene odluke kad je reč o Jordyn”, potvrđuje jedan izvor za uvek pouzdani People. “Iako se Jordyn iselila , i dalje su neke njene stvari donedavno bile kod Kylie”

“Dugo vremena se činilo da Kylie nije znala šta će se desiti sa njihovim prijateljstvom. Bilo je baš teško za Kylie da izbaci Jordyn iz svog života. Kylie je u početku bila baš pogođena time. Jordyn je bila osoba u koju je ona imala poverenja toliko dugo. Kad je Kylie krila svoju trudnoću od sveta, Jordyn je stalno bila uz nju”, dodaje isti izvor i ističe da su njih dve prethodnih nedelja pokušale da se ponovo zbliže, ali to izgleda nije moguće.

“Kylie je bilo baš teško da se udalji od tog prijateljstva. Međutim, to što više ne mora da se oslanja na Jordyn je u stvari ispalo sjajno za Kylie. Ona je shvatila da postoje i druge mame i žene koje su iskreni prijatelji. Kylie se povremeno čuje sa Jordyn, ali više nikad neće biti najbolje drugarice. Kylie se udaljila i sad je veoma srećna. Nema više smisla da su Jordynine stvari još uvek kod nje.”

Pročitajte još  Promocija korone: Bizarno ponašanje Kylie Jenner nailazi na osude

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.