Bila je na njenoj strani: Kylie Jenner najpre branila Jordyn Woods u prevari!

Kylie Jenner i drama oko njene sestre Khloe i najbolje drugarice Jordyn Woods se nastavlja, pa se sada otkriva da Kylie nije od samog početka bila ovako sigurna da želi da otera Jordyn iz svoje kuće i iz života jer je bila sa ocem Khloeinog deteta – zapravo, priča se da Kylie još uvek ne zna šta treba uraditi u ovoj neprijatnoj situaciji.

Izvor za Us Weekly kaže da je Kylie na samom početku zapravo stala na stranu Jordyn kada se u porodici Kardashian razgovaralo o ovom skandalu. „Kylie je pokušala na sve načine da zaštiti Jordyn. Porodica je najpre mislila da će Kylie vratiti Jordyn, ali sada misle da nema šanse da joj oprosti“ kaže izvor, dodajući da to samo još više pritiska Kylie jer je rastrzana.

„Kylie će biti mnogo teško da se reši Jordyn, ona joj je najbolja prijateljica u svakom smislu, a Kylie inače nema puno prijatelja niti može da ih ima zbog svog načina života, tako da je već godinama bila fokusirana na Jordyn“ zaključuje izvor.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  I Hailey Bieber joj odgovorila: Kendall Jenner „ismejala“ sliku Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.