Dovoljno je da pozvoni: Kylie Jenner imala kraljevski tretman od majke!

Kylie Jenner svakodnevno ima tonu ljudi u svojoj kući koji se brinu o njenim potrebama, počevši od glam tima, kuvara, čistačica i ličnog asistenta. Iako je sada u izolaciji, pre nekoliko meseci Kylie je doživela nešto u čemu je očigledno mogla da joj pomogne samo majka, Kris Jenner.

Ukoliko se sećate, pre nekoliko meseci Kylie je rešila da je vreme da se trajno otarasi svog lošeg vida. Operacija zvana LASIK trebalo bi laserskim putem da ukloni dioptriju, a oporavak od nje može da traje nekoliko nedelja. Kylie je rešila da operaciju uradi sa najboljom drugaricom Stassie Karanikolau, pa su otprilike u vreme operacije napravile žurku povodom iste, obučene u istovetne haljine sa printom oka, koje je Kylie postavila na Instagram. Vremenom smo zaboravili na ovaj događaj, a neki su možda pogledali Stassin vlog, u kome ceo proces deluje bezbolno i lako.

U najnovijoj epizodi KKWTK prenosi se celo iskustvo Kyliene operacije, sa koje je ona došla iscrpljena i malaksala. Njena majka, Kris Jenner, preuzela je brigu o njoj. Kylie nije smela da se pomera iz kreveta, a nosila je i zaštitne naočare, pa je Kris našla kreativan način da svojoj mezimici ugodi na svaki mogući način. Ona je Kylie dala zvonce koje bi trebalo da pozvoni kad god joj je nešto potrebno, a kako deluje, Kylie nije puno trebalo da svoju majku potpuno uposli. Ona je odmah zatržila čašu vode s limunom, a potom i takose, za kojima je luda. Ona je čak naterala svoju majku da je hrani, što je izgledalo presmešno! Trenutno su i Kylie i Kris odvojeno u izolaciji, a Kylie se navodno dosta oslanja na bivšeg dečka Travisa Scotta, s kojim joj odnos i nije baš definisan, da joj pravi društvo u izolaciji, jer ne sme da viđa sestre zbog nedavno uvedenih bezbednosnih mera. Ceo video Kylie i Kris možete pogledati ispod:

Pročitajte još  Čovek koji je upao u dvorište Kylie Jenner dobio godinu dana zatvora!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Dovoljno je da pozvoni: Kylie Jenner imala kraljevski tretman od majke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.