Billie Eilish priznaje: Volim da budem sama u karantinu!

Sada kada je poželjno da ostanemo kod kuće u četiri zida kako ne bismo širili virus, , nemamo baš taj luksuz da se viđamo sa dragim osobama i svakodnevno provodimo vreme sa njima, ali zato je tu naša porodica sa kojom sada imamo mogućnosti da provodimo malo više vremena nego inače, jer u normalnim okolnostima svi negde jure i žure svojim poslom. Billie Eilish je odlučila da nam otkrije kako ona voli da provodi vreme dok je u izolaciji.

Billie provodi vreme u porodičnom domu sa roditeljima, Maggie Baird i Patrickom O’Connellom, a naravno tu je i njen brat Finneas sa kojim je nedavno predstavila pesmu “Everything I Wanted”, o čijem neobičnom procesu nastanka je pričala u intervjuu ovde. “Uživam dok sam sama, jer imam osećaj da su svi na FaceTime-u po čitav dan sa svojim prijateljima na internetu,” započela je Billie. “Volim svoje prijatelje i jedva čekam da ih vidim, mnogo mi nedostaju, ali u isto vreme, dobro sam. Dobro sam dok sam sama- sviđa mi se da budem sama,” dodala je pevačica. Billie konstatuje i da svet ovako funkcioniše – “Toliko ti nedostaje nešto što jednom nemate, a ne razmišljate o tome nikad, jer ga imate”.

Takođe, zvezde spremaju jedan sjajan događaj koji promoviše ostajanje kod kuće i biće održan 18. aprila kako bi se pružila podrška Svetskoj Zdravstvenoj Organizaciji u borbi protiv virusa COVID – 19 i kako bi se pružila neka vrsta solidarnosti zdravstvenim radnicima. U “One World: Together At Home” će učestvovati Lady Gaga, Billie Eilish, Lizzo, J Balvin, Elton John, John Legend i mnogi drugi. Voditelji programa od svoje kuće, naravno, biće Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert, a sve će biti emitovano na američkim televizijama poput ABC, CBS i NBC, dok će BBC emitovati ekskluzivne kadrove 19. aprila uključujući i neke intervjue sa zvezdama.

Pročitajte još  Famoza music chart #219 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Billie Eilish

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.