Justin Bieber se meditacijom i kuvanjem bori protiv karantina!

Justin Bieber je već godinama okrenut Bogu što mu je pomoglo da se vrati na pravi put nakon niza grešaka koje je napravio tokom tinejdžerskog doba. Kako smo svi u izolaciji zbog nastale situacije sa virusom, uključujući i zvezde u to, jer u ovom trenutku smo svi samo obični ljudi, Justin provodi vreme sa svojom ženom Hailey, a pevač nedavno je organizovao aukciju kako bi se sakupio novac u humanitarne svrhe za one koji su najugroženiji zbog situacije sa COVID – 19 epidemijom, a osoba sa najviše sreće dobiće priliku da ugosti Justina u svom domu kada sve ovo prođe.

Jus je sada odlučio da nam otkrije kako se on bori sa karantinom, kada uzmemo u obzir da svima teško pada što moraju da sede u četiri zida zbog sopstvene bezbednosti još neko vreme, dok se stvari polako, a nadamo se zasigurno, vraćaju u normalu uskoro. Pevač otkriva da je još uvek okrenut Bogu, pogotovo sad i da se bavi meditacijom i molitvama kako bi sačuvao svoje psihičko stanje, jer mu održavanje fizičke forme nije toliki problem pored silnih sprava za treniranje koje poseduje na svom velikom imanju.

“Molitve i meditacija. To mi je pomoglo da se izborim dosta, da opstanem fizički i da ostanem aktivan. Molitva i meditacija, stvari poput toga. Pišem muziku, slušam muziku. Muzika je veoma moćna, stvarno može da vam pomogne kad se osećate bez energije,” objasnio je Justin. On otkriva da mu u karantinu dosta pomaže i kuvanje sa njegovom ženom Hailey. “Mi kuvamo pomalo. Imamo sreće što imamo šefa kuhinje u kući. Da, Hailey i ja smo kuvali pomalo. Spremali smo pastu jedno veče, bila je veoma dobra,” otkrio je on. Kako je nedavno izjavio u razgovoru sa Sirius XM na Instagramu, voleo bi da ode u neke toplike krajeve. “Razmišljao sam da odem negde gde je toplo, jer smo mi sada u Kanadi i previše je hladno. Pa sam razmišljao da odemo na Bahame ili negde gde je toplo,” otkrio je Jus.

Pročitajte još  Uzvraćaju udarac: Preokret u Britaniji, 1D preskočio Biebsa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.