“Sj*bala ih je!” Camila Cabello razočarana majčinim frizerskim veštinama!

Možda ste primetili da u toku izolacije mnogi tinejdžeri reše da eksperimentišu sa svojom pojavom, bez straha da sutradan izađu na ulicu sa izgledom koji im se ne dopada. Devojke farbaju kose, drže dijete, momci briju glave… a Camila Cabello šiša šiške. Misleći da je dobra ideja da osveži malo svoje već postojeće šiške, ali pošto očigledno nije bila stopostotno sigurna u svoje veštine, rešila je da tu odgovornost prebaci na svoju majku, Sinuhe, koja se nije najbolje snašla u ulozi frizera.

Na svom Instagram story-ju, Camila je podelila snimak gde ona, tek izašla iz tuša, uvijena u peškir i mokre kose, svojoj majci daje zadatak da joj skrati šiške. “Okej ljudi, do ovoga smo došli”, rekla je Camila, “šiške su predugačke, ne mogu da izađem napolje…moraću da verujem ovoj ženi”. “To sam ja!” oglasila se njena majka u pozadini. “To je ona, sa mojim šiškama, ne mogu sebi da verujem”, nastavila je pevačica. Nakon cele “procedure” Camila je izgledala nezadovoljno jer su joj šiške dopirale malo iznad očiju, što ona očigledno ne voli.

“Nije dobro… Već ih je sj*bala”, rekla je Camila dok se njena majka branila time da joj ćerka nije rekla da preferira da su šiške sa strane malo duže. Nakon što ih je malo duže posmatrala, pevačica je zaključila da i nisu toliko loše i obećala fanovima da će im pokazati svoju novu frizuru kad joj se kosa osuši. “Ne radite ovo kod kuće… radila mi je pedikir jutros..raskrvarila mi je stopalo”, zaključila je pevačica na kraju serije storija.

Camila je ovog vikenda (dok je još uvek imala lepe šiške 🙂 ) nastupila zajedno sa dečkom Shawnom Mendesom na “One World: Together At Home” u saradnji sa Svetskom Zdravstvenom Organizacijom kako bi se kroz ovaj gest pružila i podrška zdravstvenim radnicima koji pomažu svim snagama u borbi protiv korona virusa.

Pročitajte još  Njena godina: Camila Cabello dostigla rekorde Taylor Swift i Keshe, sledeća je Rihanna!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.