Imamo linkove za prenos: Večeras zvezde pevaju u vašem domu!

Kao što smo u toku prethodne nedelje najavili, svi ćemo biti u mogućnosti da ugostimo svetski poznate zvezde u našim domovima u nedelju 19. aprila, u dva sata ujutru po našem vremenu gde će brojne svetski poznate zvezde pevati iz svojih domova kako bi nam olakšale ovu izolaciju zbog Korona virusa koji je još uvek na snazi širom sveta. Global Citizen je organizovao ovaj projekat pod nazivom “One World: Together At Home” u saradnji sa Svetskom Zdravstvenom Organizacijom kako bi se kroz ovaj gest još pružila i podrška zdravstvenim radnicima koji su na prvim linijama odbrane u ovom periodu.

Sve počinje danas u 18 časova kada će uslediti šestočasovno zagrevanje za glavni spektakl koji počinje 19. aprila u 2 sata ujutru po našem vremenu gde ćemo biti u prilici da pogledamo i poslušamo brojne zvezde kao što su Taylor Swift, Camila Cabello, Shawn Mendes, Billie Eilish, Niall Horan, Liam Payne, Jennifer Lopez, Maluma i mnogi, mnogi drugi. Sve je organizovano u saradnji sa Lady Gagom, a čitav šou će biti poprilično zanimljivo pogledati jer će to biti u nov i neuobičajen način na koji nismo navikli da gledamo spektakularne nastupe, pogotovo od ovakvih zvezda, ali će definitivno biti interesantno pogledati kako je sve zamišljeno!

Ipak, kada smo kod glavnog dela, a to je kako svi mi možemo da ispratimo ove nastupe uživo? Vrlo je jednostavno, ovaj događaj je planiran na svetskom nivou, tako da ljudi širom sveta mogu da se priključe i gledaju nastupe od svoje kuće i to preko društvenih mreža, pretežno preko Facebook-a, Instagrama, Twittera ili YouTubea Global Citizena, što su neke od najboljih opcija za naš region. Ukoliko se ispostavi da niste u mogućnosti da čekate početak šoua do 2 ujutru, imaćete priliku da pogledate reprizu glavnog dela već sutra, 19. aprila u 19 časova na kanalu E! News.

Pročitajte još  Katy Perry i Kendall Jenner zauzele strane u svađi Taylor Swift i Scootera Brauna!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Global Citizen

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Imamo linkove za prenos: Večeras zvezde pevaju u vašem domu!

  1. Mislim da se može gledati zagrijavanje na VH1, iako nisam sigurna, ali ja nešto upravo gledam xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.