Oterao je bivši: Bella se nakon mesec dana veze uselila kod Tylera!

14718450_629230727258501_8610321848271372288_n

Veza Belle Thorne i Tylera Poseya napreduje neverovatnom brzinom a o tome najbolje svedoći činjenica da se glumica već uselila kod svog dečka iako su oni romansu počeli pre samo oko mesec dana!

Ipak, kako magazin InTouch, Bella je svakako bila prinuđena da to uradi jer ju je bivši dečko, Gregg Sulkin izbacio iz kuće koju su delili! Ova priča i ne deluje neverovatno kad se zna da glumac nije krio koliko je povređen a da je čak i ismevao Bellu i Tylera pa je njihovo ljubakanje u javnosti ocenio kao očajnički pokušaj da skrenu pažnju na sebe!

“Ona je htela da ostane ali Gregg ne želi da deli prostor sa njom, posebno jer je ona ta koja je okončala stvari. Ipak, ona ima naviku da se previše brzo useljava kod svojih momaka a vrlo je moguće da i u vezi Tylera brzo promeni mišljenje”, konstatuje jedan izvor.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Iskreno, baš bih volela da mi Dove Cameron postane žena!

3 thoughts on “Oterao je bivši: Bella se nakon mesec dana veze uselila kod Tylera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.