I dalje burno živi: Bella Thorne već ostavila Tylera Poseya?

14726210_856952171109051_8369306751979225088_n

Ovu godinu pamtićemo i po brojnim kontroverzama vezanim za Bellu Thorne koja sad pusti stranice tabloida svojim pričama ali i vrlo provokativnim odevanjem ali i po raskidima, s obzirom da se izgleda razišla sa svojim novim dečkom, Tylerom Poseyem.

Bella je u vezu sa Tylerom ušla samo par nedelja nakon što je raskinula vezu sa Greggom Sulkinom ali izgleda da to nije previše potrajalo. “Imali su vatrenu vezu koja je bila zasnovana na fizičkoj privlačnosti. Pred kraj je postalo nezgodno a ona je pokupila svoje stvari i vratila se svojoj kući koju je kupila ranije ove godine”, prenosi Sugarscape.

“Bella teže podnosi raskid od Tylera. On joj nedostaje ali neke stvari jednostavno nisu funkcionisale kako treba”, dodaje jedan izvor. Bella i Tyler uopšte se nisu oglašavali povodom ove priče iako zaista neko vreme nisu viđeni zajedno. Bella je bila na jednoj košarkaškoj utakmici ali samo u pretnji svoje sestre Dani.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne na korak bliže hakeru koji je ukrao njene eksplicitne slike!

2 thoughts on “I dalje burno živi: Bella Thorne već ostavila Tylera Poseya?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.