Jade Thirwall: Anoreksija me je oterala na bolničko lečenje!

14722982_1594347637537726_896712514828500992_n

Little Mix objavile su novu knjigu u kojoj su u potpunosti otvorile dušu a novo priznanje dolazi od Jade Thirwall koji kaže da su je traume iz detinjstva uzrokovale anoreksiju.

“Stvari su se otimale kontroli ali mene je bilo bša briga šta se dešava oko mene. Bila sam toliko depresivna da mi je samo bilo bitno da nestanem.” Ona kaže da je najveći problem s anoreksijom to što postajete vrlo tvrdoglavi. “Kad ljudi nešto pokušaju da vam kažem, vi u svojoj glavi smatrate da su oni protiv vas i ne želite ni da ih slušate”, objašnjava ona.

Ipak, kad je zbog svog lošeg stanja završila u bolnici, sve se promenilo. “Odlazak u bolnicu me je naterao da shvatim kako to nije igra, bilo je to nešto zaista ozbiljno. Pričali su sa mnom prilično strogo i jasno su mi rekli, ‘Uništavaš sopstveno telo a ako nastaviš tako, umrećeš!’ To me je šokiralo u dovoljnoj meri da se promenim”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tanjin blog: Moje omiljene pjesme Little Mix

2 thoughts on “Jade Thirwall: Anoreksija me je oterala na bolničko lečenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.