Lagala o mirnom raskidu: Bellu Thorne bivši izbacio iz kuće uz pomoć policije!

Bella Thorne i njen sad već bivši dečko Mod Sun raskinuli su pet samo pet dana, a iako su tvrdili da je sve prošlo prilično mirno, istina je skroz drugačija. Kako muzičar sad navodi, raskid je bio jako težak, toliko da je on morao da pozove i policiju u pomoć kako bi Bellu isterao iz svog doma.

“Ovo je baš teško vreme za nas dvoje i samo sam hteo da završimo ovo, a da ne povredimo jedno drugo”, objašnjava on za MailOnline. “Emocije su jake, a ja nemam ništa protiv nje. Stvari su se izmakle kontroli, a mi se volimo previše da bismo ostali zajedno”, ističe on.

Koliko se oni ne slažu najbolje govore izveštaj da je Bella Thorne izbačena iz njegove kuće u kojoj su živeli zajedno! Reper nije bio kući u momentu kad se ona vratila, ali je zato pozvao policiju koja ju je izbacila napolje, uz pretnju hapšenjem ukoliko to ne uradi. “Ona je upala u kuću u utorak uveče i to kroz zadnja vrata dok on nije bio kući. Njegov tim je bio prisutan pa su joj rekli da ide, a ona nije htela pa je policija pozvana. Ona je tvrdila samo da je došla po neke svoje stvari.” Burno, ali to je tako tipična Bella poslednjih godina!

Pročitajte još  U društvu Belle Thorne: Objavljen trejler poslednjeg projekta sa Cameronom Boyceom

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.