Lagala o mirnom raskidu: Bellu Thorne bivši izbacio iz kuće uz pomoć policije!

Bella Thorne i njen sad već bivši dečko Mod Sun raskinuli su pet samo pet dana, a iako su tvrdili da je sve prošlo prilično mirno, istina je skroz drugačija. Kako muzičar sad navodi, raskid je bio jako težak, toliko da je on morao da pozove i policiju u pomoć kako bi Bellu isterao iz svog doma.

“Ovo je baš teško vreme za nas dvoje i samo sam hteo da završimo ovo, a da ne povredimo jedno drugo”, objašnjava on za MailOnline. “Emocije su jake, a ja nemam ništa protiv nje. Stvari su se izmakle kontroli, a mi se volimo previše da bismo ostali zajedno”, ističe on.

Koliko se oni ne slažu najbolje govore izveštaj da je Bella Thorne izbačena iz njegove kuće u kojoj su živeli zajedno! Reper nije bio kući u momentu kad se ona vratila, ali je zato pozvao policiju koja ju je izbacila napolje, uz pretnju hapšenjem ukoliko to ne uradi. “Ona je upala u kuću u utorak uveče i to kroz zadnja vrata dok on nije bio kući. Njegov tim je bio prisutan pa su joj rekli da ide, a ona nije htela pa je policija pozvana. Ona je tvrdila samo da je došla po neke svoje stvari.” Burno, ali to je tako tipična Bella poslednjih godina!

Pročitajte još  Uvek privlači pažnju: I Kylie Jenner uživala na Coachelli, prošetala novu plavu periku!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.