Bella Thorne na meti zbog skandaloznog Halloween kostima!

Bella Thorne ništa ne radi slučajno! Voleli je ili ne, Bella često uspeva da privuče mnogo pažnje svojim ponašanjem, a to je učinila i tokom prošle nedelje. Naime, i ona se kao i druge zvezde prerušavala za Halloween, ali je njen “kostim” naišao na brojne osude, što ne treba objašnjavati kad vidimo kako to izgleda.

Bella je objavila kolaž fotki na kojima izgleda kao da joj je neko razbio oko i pocepao usnu, uz komentar, “Iznajmite me za Halloween šminku, tu sam za vas.” Dok je jedina ovo zabavno, drugi se pitaju, “Zašto promovišeš fizičko nasilje? Pritom često govoriš upravo protiv nasilja?” Bella se uopšte nije oglašavala povodom svega, ali teško je sumnjati da nije znala da će reakcije biti veoma burne. Ipak, cilj je postignut jer njena objava ima blizu milion lajkova i tema je svih medija!

A da li je ona zaista preterala? Slika možda nije tako dramatična, ali naravno da će izazvati veoma loše reakcije njene publike, jer kao što je rečeno, Bella je okupila puno publike upravo svojim izjavama vezanim za borbu protiv svakog oblika nasilja. U tom kontekstu, nije teško razumeti zbog čega mnogi smatraju da je ipak trebalo drugačije da se maskira.

Pročitajte još  Neodlučna: Bella Thorne se ljubi sa devojkom na bini, a od dečka dobija cveće!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.