Neverovatna je: Bella Thorne zamenila Tylera Poseya Charliejem Puthom!

Ovo je definitivno godina velikih promena za Bellu Thorne koja osim što se oblači provakativnije počinje da menja momke kao na traci jer mediji javljaju da je posle samo tri meseca zamenila Tylera Poseya sa Charliejem Puthom!

Bella i Charlie u nedelju su slikani dok se drže za ruke i značajno se gledaju u oči, kao da će da se poljube. Sve to dešavalo se na plaži a Bella je privlačila i mnogo pažnje zbog još jedne oskudne kombinacije kao i zato što uopšte nije nosila grudnjak!

Ovo možda i nije tako iznenađenje jer je Charlie flertovao sa njom i dok je ona bila sa Tylerom. “Čoveče, Bella Thorne je tako lepa”, tvitova je on u septembru a Bella mu je odgovorila, “Vidi ti njega slatkorečivog”, uz emodži poljupca. Navodno, Tyler i Bella raskinuli su unovembru jer nemaju vremena da se viđaju.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bella Thorne: Iskreno, baš bih volela da mi Dove Cameron postane žena!

5 thoughts on “Neverovatna je: Bella Thorne zamenila Tylera Poseya Charliejem Puthom!

  1. Famozo,hocete deliti u skorije vreme cd-ove 1989 od Taylor ili Dangerous Woman od Ari???

  2. Nista me vise ne iznenadjuje :/
    Inace Bella je sada svetski trend na Tviteru, na 2. mestu ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.