Ovo je tako čudno: Bella Thorne najavila nastup Charlieja Putha koji je otpevao nimalo pohvalnu pesmu o njoj!

Pre godinu dana desila se čuvena afera u čijem centru pažnje su bili Bella Thorne i Charlie Puth a sudbina, odnosno producenti Jingle Ball festivala u su ih svesno ili nesvesno spojili!

Prošle godine Bella i Charlie su se zbližili u jednom momentu ali je onda mladi muzičar čuo ne samo da ona menja momke kao na traci već da je u tom trenutku i bila u vezi sa Tylerom Poseyem! Charlie se nakon toga oglašavao na Twitteru rekavši da nije znao da je Bella takva i čak se izvinio njenom dečku!

Ipak, sad se desilo da je Bella Thorne najavlila njegov nastup u Los Anđelesu a da stvari budu još čudnije, Charlie je pevao pesmu “Attention” koju je napisao baš povodom kratkog iskustva sa njom. Bella je Charlieja predstavila i kao svog prijatelja iako internet baš i nije ubeđen da je to istina. Bella se inače pravdala da nije varala Tylera i da je kasnije sve objasnila Charlieju i izgladila situaciju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dalilin kviz: Koliko poznajete Charlieja Putha?

3 thoughts on “Ovo je tako čudno: Bella Thorne najavila nastup Charlieja Putha koji je otpevao nimalo pohvalnu pesmu o njoj!

    1. Da ovo je kao opis "Attention", pisite o saradnji Eminema i Eda,inace Eminem na novom albumu ima bas dosta saradnji.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.