Ovo je tako čudno: Bella Thorne najavila nastup Charlieja Putha koji je otpevao nimalo pohvalnu pesmu o njoj!

Pre godinu dana desila se čuvena afera u čijem centru pažnje su bili Bella Thorne i Charlie Puth a sudbina, odnosno producenti Jingle Ball festivala u su ih svesno ili nesvesno spojili!

Prošle godine Bella i Charlie su se zbližili u jednom momentu ali je onda mladi muzičar čuo ne samo da ona menja momke kao na traci već da je u tom trenutku i bila u vezi sa Tylerom Poseyem! Charlie se nakon toga oglašavao na Twitteru rekavši da nije znao da je Bella takva i čak se izvinio njenom dečku!

Ipak, sad se desilo da je Bella Thorne najavlila njegov nastup u Los Anđelesu a da stvari budu još čudnije, Charlie je pevao pesmu “Attention” koju je napisao baš povodom kratkog iskustva sa njom. Bella je Charlieja predstavila i kao svog prijatelja iako internet baš i nije ubeđen da je to istina. Bella se inače pravdala da nije varala Tylera i da je kasnije sve objasnila Charlieju i izgladila situaciju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Charlie Puth: Sel snima pesmu sa mnom jer je podseća na Justina!

3 thoughts on “Ovo je tako čudno: Bella Thorne najavila nastup Charlieja Putha koji je otpevao nimalo pohvalnu pesmu o njoj!

    1. Da ovo je kao opis "Attention", pisite o saradnji Eminema i Eda,inace Eminem na novom albumu ima bas dosta saradnji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.