Operisane Lisa i Lena, stigla podrška Marcusa i Martinusa!

Lisa i Lena drže se zajedno, toliko da su čak i obe operisane istovremeno prethodnih dana! Devojke su šokirale svoje fandom na Instagramu nakon što su objavile svoje fotke na kojima ih vidimo kako leže na kaučima sa zavojima oko glave! Naime, obe su istovremeno izvadile svoje umnjake, što je prilično neprijatna operacija!

U stvari, kako za koga očigledno! Dok Lisa ima snage da se smeje, Leni uopšte nije do toga! Naravno, ovakve operacije rade se pod dubokom anestezijom jer bi u suprotnom i najhrabriji vrištali od bolova, ali kad se sve završi, potrebno je određeno vreme za oporavak! Iako se Lena ne oseća sjajno, nema sumnje da će sve biti u redu!

Njihovi veliki drugari, Marcus i Martinus oglasili su se među prvima uz poruku, “Brzo se oporavite”, ali i emodži srca i smajlija koji plače od smeha! Lisa i Lena se nakon ove operacije vraćaju poslu, a pre svega glumi jer su nedavno otkrile kako je to ono čime žele da se bave u budućnosti!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Uključite se u akciju: Kako bi izgledao meetup sa M&M u Srbiji, ako se izborimo za njega? (video)

One thought on “Operisane Lisa i Lena, stigla podrška Marcusa i Martinusa!

  1. Joj nadam se da ce se brzo oporaviti 😥. Usput,danas je godinu dana od drugog koncerta MM 🥰🥰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.