Lisa i Lena odabrale svoju budućnost: Bićemo glumice!

Lisa i Lena jesu se proslavile na društvenim mrežama i svet ih zna pre svega kao influenserke. Međutim, devojke su sad donele definitivnu odluku da to stave u drugi plan kao i sve što su do sad radile, pa da se umesto toga u potpunosti posvete glumi! Kako one pričaju za Bild, njihov tim već radi na pronalaženju odgovarajućih uloga.

“Želimo da budemo glumice, potpisale smo ugovor sa jednom agencijom i naporno radimo na tome”, kažu one. Planovi se već lagano ostvaraju jer će one imati glavnu ulogu u TV filmu koji će premijeru imati na jednoj nemačkoj televiziji 23. oktobra. U njemu, one glume sestre influenserke, Mimi i Maju, tako da verujemo da im nije bilo teško na osnovu svojih iskustava izgrade te uloge.

Devojke kažu da će i njihov Instagram biti drugačiji, odnosno da će se posvetiti promociji humanih aktivnosti, ali i promociji svojih filmova. Ono što one ističu jeste da za razliku od drugih zvezda nikad neće reklamirati proizvode. “Mi to ne radimo”, kaže Lena. “Mi želimo da budemo prave osobe. Nama se to ne sviđa i nećemo to radimo.” Prava je retkost pronaći neku od mladih zvezda koja ovako razmišlja!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jana je uradila intervju sa obožavateljkom Lise i Lene iz Andore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.