Lisa i Lena: Uvek smo znale kako da se razlikujemo od drugih!

Svet je prosto preplavljen zvezdama društvenih mreža – toliko ih je da je više teško pohvatati ko šta radi ali Lisa i Lena uvek nekako odskaču. Kako devojke kažu u novom intervjuu, to im nije teško.

“Uvek smo imale naš stil i tako smo se razlikovale o drugih, priča Lisa. Zbog toga nam je i jako važno kako izgledamo” ističu ona i dodaje, “Važno nam je da nosimo nešto iz naše kolekcije. Recimo, pantalone koje se šire prema dnu, to nam se jako dopada.” Devojke su se osvrnule i na svoju Musical.ly karijeru pa otkrivaju da postoje pesme koje će zauvek izbegavati iako im se sviđaju!

“Ima skroz kul pesama ali nažalost, u njima ima ružnih izraza. Od takvih pesama se uzdržavamo”, kaže Lisa. “Važno nam je da smo spontane. Naravno, planiramo koreografije, ali obično ispadne nešto spontano”, dodaje Lena. “Ne treba da se pretvarate da ste neko drugi, budite ono što jeste. Ako se pretvarate da ste nešto što niste, jednom kad vas ljudi budu videli to će i shvatiti!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #97 - Glasajte za koliko god želite pesama svakog dana!

6 thoughts on “Lisa i Lena: Uvek smo znale kako da se razlikujemo od drugih!

  1. Famoza, Zayn je viđen da se ljubi sa Gigi u Njujorku! Znala sam da će se pomiriti.. 😍😍

  2. Sviđa mi se pouka, zastoja se uklopiti kad motora odskakati od drugih. Tako treba cure 🤩!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.