Lisa i Lena: Ne smetaju nam uvrede, hejt stranice nam pomažu da budemo bolje!

Lisa i Lena vrlo brzo postaće najpopularnije ličnosti iz Nemačke na Instagramu a njihov meteorski uspeh mnoge toliko pogađa da ih obasipaju uvredama na internetu pa čak i u školi koju trenutno pohađaju! Ipak, njih dve tvrde da se iz svega nešto nauče!

Lisa i Lena kažu da u svojoj školi i nemaju puno fanova ali i da sa druge strane nemaju ni previše problema zbog svoje salve. “Niko nas ne maltretira ali čujemo ponešto ružno. Ipak, moramo se boriti sa tim. Bez takvih stvari iovako bi bilo dosadno!”, pričaju one. Dok recimo Selena Gomez često briše Instagram aplikaciju sa svog telefona jer joj teško padaju uvredljivi komentari, Lisa i Lena kažu da nemaju strah od takvih stvari.

“Na Instagramu postoje hejt stranice o nama i one su nam često i zabavnije od fan stranica”, pričaju devojke i objašnjavu, “One nam nekad pomažu jer su nekad kritike ispravne i pomažu nam da budemo bolje. Što se tiče našeg Instagrama, svako ima pravo da kaže šta hoće, dokle god to nisu neke sulude uvrede. U redu je čak i da napišete da smo ružne”, ističu Lisa i Lena. E, to je samopouzdanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lisa i Lena: Uvek smo znale kako da se razlikujemo od drugih!

6 thoughts on “Lisa i Lena: Ne smetaju nam uvrede, hejt stranice nam pomažu da budemo bolje!

  1. bravo djevojke ne obazirite se na nebitne ljude koji nemaju svoj zivot pa se bave tudjim zivotima
    budite ono sto jeste i svi koji vas vole takve su ok ljudi a koji vas zele izmjeniti treba da izmjene sebe i shvate da su pogrjesili a tek tada im oprostite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.