Lisa i Lena započele snimanje svog filma!

Još prošle godine Lisa i Lena najavljivale su kako će se okušati i kao glumice, ali od tad uopšte nisu govorile o toj temi pa smo se pitali šta se zapravo dešava! Pravo niotkuda, devojke su nas sad obavestile da su one na setu, odnosno da se već rade prvi kadrovi ovog ostvarenja!

Devojke su tako objavile fotku na Instagramu gde ih vidimo u društvu još jedne devojke, koja je možda i režiser, a ispred njih je filmska kamera. Da bi sve dodatno pojasnile, devojke su napisale, “Bilo nam je sjajno danas na na snimanju”, a postavile su i hešteg #bellacarasisters, što upućuje da je naziv film “Bella Cara Sisters”.

Devojke su na svom Instagram Storyju podelile nekoliko videa u kojima pričaju o filmu, tako da smo saznali da se on trenutnu snima u Kelnu kao i da su one više uzbuđene nego nervozne. Isto tako, navodi se da je ovo film koji se radi za televiziju, tako da ga nećemo gledati u bioskopima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Sad vidimo koliko je teško": Lisa i Lena se editom zahvalile fandomu nakon novog uspeha!

One thought on “Lisa i Lena započele snimanje svog filma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.