Spektakl za pamćenje: Billie, Camila, Taylor i drugi održali “We Can Survive” koncert!

Zvezde velike poput Taylor Swift svojim nastupom mogu privući mase koje svojim dolaskom definitivno mogu pomoći mnogima u nevolji, tako da je na humanitarnim koncertima uvek poželjno imati dobru listu izvođača! Lista “We Can Survive” koncerta u Los Anđelesu satkana je od nekih od najvećih zvezda današnjice, tako da su sinoćni nastupi prošli savršeno!

Naime, “We Can Survive” koncert, kao što mu govori i naslov, je humnitarnog karaktera i skupio je dosta novca za istraživanja vezana za kancer, i što je najbitnije, koncert je bio u potpunosti rasprodat! Na sceni su se pojavile velike mlade zvezde poput Camile Cabello, Lizzo, Billie Eilish, Becky G i Jonas Brothersa i otpevale nekoliko pesama.

Najviše je oduševila ponovo Taylor Swift koja je šou i zatvorila, pevajući “Blank Space”, “ME!”, “Lover”, “You Need To Calm Down” i “Shake It Off”, a Billie je bila zelena od glave do pete i trčala je po bini iako joj je desna noga nedavno bila povređena! Spektaklu se pridružio i DJ Marshmello koji je ostvario saradnje sa velikim zvezdama tokom svoje karijere.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #8

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.