Spektakl za pamćenje: Billie, Camila, Taylor i drugi održali “We Can Survive” koncert!

Zvezde velike poput Taylor Swift svojim nastupom mogu privući mase koje svojim dolaskom definitivno mogu pomoći mnogima u nevolji, tako da je na humanitarnim koncertima uvek poželjno imati dobru listu izvođača! Lista “We Can Survive” koncerta u Los Anđelesu satkana je od nekih od najvećih zvezda današnjice, tako da su sinoćni nastupi prošli savršeno!

Naime, “We Can Survive” koncert, kao što mu govori i naslov, je humnitarnog karaktera i skupio je dosta novca za istraživanja vezana za kancer, i što je najbitnije, koncert je bio u potpunosti rasprodat! Na sceni su se pojavile velike mlade zvezde poput Camile Cabello, Lizzo, Billie Eilish, Becky G i Jonas Brothersa i otpevale nekoliko pesama.

Najviše je oduševila ponovo Taylor Swift koja je šou i zatvorila, pevajući “Blank Space”, “ME!”, “Lover”, “You Need To Calm Down” i “Shake It Off”, a Billie je bila zelena od glave do pete i trčala je po bini iako joj je desna noga nedavno bila povređena! Spektaklu se pridružio i DJ Marshmello koji je ostvario saradnje sa velikim zvezdama tokom svoje karijere.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza istražuje: Hoće li Taylor Swift glumiti u novoj sezoni serije "Scream Queens"?!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.