Oproštaj od Justina: Selena Gomez se vratila fantastičnim singlom!

Selena Gomez danas se vratila na muzičku scenu novim singlom, a prvim sa predstojećeg albuma! Numera pod nazivom “Lose You To Love Me” je neverovatno emotivna balada, i u neku ruku nastavak pesme “Heart Wants What It Wants” ne samo zbog teme koja je je očigledno Justin Bieber, već i izgleda spota.

Selena Gomez najavila je ovu numeru kao priču njenog života, odnosno, pesmu u kojoj iskreno govori o poslednjih par godina svog života. Selenu možemo videti besnu, tužnu ali i oslobođenu i srećnu, a obraćajući se svojoj jedinoj velikoj ljubavi u životu, Justinu Bieberu, ona peva, “Morala sam da izgubim tebe da bih sebe pronašla”.

Ona spominje čak i to kako je on ubrzo nakon raskida sa njom uleteo u vezu sa Hailey i oženio se sa njom, jer je teško drugačije protumačiti stihove, “Za dva meseca zamenio si nas sa lakoćom.” Selena koja je pokrenula veoma jaku kampanju za svoj povratak zna da će ljudi lako shvatiti da govori o svom bivšem, ali misli i da nema boljeg načina da se bolje oprosti od tog perioda svog života. Naravno da to primećuju i Selenatori koji su pre svega prezadovoljni numerom, pa tek onda i komentarišu njene reči o Justinu. Zato i vas pitamo, da li se vama sviđa pesma?

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez preslušala novi album Taylor Swift i prenosi nam svoje utiske!

6 thoughts on “Oproštaj od Justina: Selena Gomez se vratila fantastičnim singlom!

  1. Jelena zauvijek u srcima! Kako mi je žao što nisu uspjeli održati vezu…🥺❤️

  2. glupo mi je što njezini fanovi stalno govore kako su justin i hailey opsjednuti s njom, a ona objavljuje pjesme o njemu još uvijek nakon 2 godine i nakon što se on očito sretan s hailey

    1. On je izbacio pjesmu "don't check on me" i javno ju spominjao na instagramu. Toliko o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.