Detalji o Seleninom kraćem tretmanu protiv depresije: Ne oseća se loše, samo želi da se brine o svom zdravlju redovno!

Kao što smo prethodno pisali, Selena Gomez je u Njujorku dve nedelje bila na tretmanu koji pomaže u borbi sa anksioznosti i depresijom, ali izvori govore da je to uradila samo da bude sigurna da je sve u redu!

„Selena je svesna da svoje zdravlje mora stalno da održava, a ovoga puta je to uradila samo iz preventivnih razloga. Ne oseća se loše, baš naprotiv, ali otišla jer želi da bude sigurna da je na dobrom putu. Ljudi treba da se tako brinu o svom zdravlju umesto da čekaju da se nešto loše dogodi pa onda reaguju“ otkriva izvor, dodajući da je kod Selene uvek haos i da ona nikad nema vremena da se skrasi, ali da u međuvremenu uvek mora da nađe vremena za svoje zdravlje, što ranije nije činila.

„Ona više neće uništavati sebe kao ranije i ignorisati problem. Ovo čak nije ni bio nikakav oporavak, samo je bilo neophodno da se uveri da je sve dobro,to je deo njenog života kao i odlazak u crkvu. Više ne želi da se stidi kao što se stidela u prošlosti da zatraži pomoć i zastane malo“ objašnjava izvor. Dakle, nema razloga da se brinete za Selenino zdravlje!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Podela u porodici Jonas: Nick voli Jusa, Joe Selenu!

One thought on “Detalji o Seleninom kraćem tretmanu protiv depresije: Ne oseća se loše, samo želi da se brine o svom zdravlju redovno!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.