Nisu više suparnice: Selena Gomez zapratila Bellu Hadid na Instagramu!

Selena Gomez je, osim duge i turbulentne veze sa Justinom Bieberom, provela neko vreme u vezi i sa The Weekndom, koji je pak kao i Selena imao dugu i turbulentnu vezu sa Bellom Hadid. To je činilo Selenu i Bellu večitim “suparnicama”, ali sada kada je za Selenu prošlost zaista prošlost, ništa je ne sprečava da bude u dobrim odnosima i sa Bellom!

Selena je potvrdila da nema ništa protiv Belle tako što ju je zapratila na Instagramu – u trenutku kad ovo pišemo, Bella joj još uvek nije uzvratila praćenje, ali se nadamo da je i ona spremna da zakopa ratne sekire! Ni Bella više nije sa The Weekndom još od avgusta, iako je njihova romansa više puta bila prekinuta i pre.

Interesantno je i da je The Weeknd jako tih kad je Sel u pitanju, dok Justin i naročito njegova supruga Hailey uopšte ne uspevaju da se uzdrže od komentara, pa je Hailey čak suptilno poručila Seleni da bi je “ubila“.

Autor: Famloza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #190 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.