Nisu više suparnice: Selena Gomez zapratila Bellu Hadid na Instagramu!

Selena Gomez je, osim duge i turbulentne veze sa Justinom Bieberom, provela neko vreme u vezi i sa The Weekndom, koji je pak kao i Selena imao dugu i turbulentnu vezu sa Bellom Hadid. To je činilo Selenu i Bellu večitim “suparnicama”, ali sada kada je za Selenu prošlost zaista prošlost, ništa je ne sprečava da bude u dobrim odnosima i sa Bellom!

Selena je potvrdila da nema ništa protiv Belle tako što ju je zapratila na Instagramu – u trenutku kad ovo pišemo, Bella joj još uvek nije uzvratila praćenje, ali se nadamo da je i ona spremna da zakopa ratne sekire! Ni Bella više nije sa The Weekndom još od avgusta, iako je njihova romansa više puta bila prekinuta i pre.

Interesantno je i da je The Weeknd jako tih kad je Sel u pitanju, dok Justin i naročito njegova supruga Hailey uopšte ne uspevaju da se uzdrže od komentara, pa je Hailey čak suptilno poručila Seleni da bi je “ubila“.

Autor: Famloza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Golfer ili promoter Novaka Đokovića? Evo šta bi sve Niall mogao da radi za vreme 1D pauze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.