Obratite pažnju: Stroga pravila za Biebsov koncert u Zagrebu!

bf31cc56-fc09-48e4-9fba-b231d328d124

Posle mnogo, mnogo vremena jedna mlada zvezda stiže u naše krajeve ali mlađi deo fandoma neće biti toliko oduševljen s obzirom da su potvrđena pravila vezana za broj godina!

Ukratko, ukoliko ste mlađi od 16 godina MORATE biti u pratnji osobe starije od 18 godina. To ne mora biti neko od roditelja već i neki prijatelj ili rođak koji ima odobrenje vaših mame i tate da vas vodi. Naravno, ta osoba mora da uđe s vama na koncert i da takođe kupi kartu, bila zainteresovana za koncert ili ne. Isto tako, osoba starija od 18 godina može sa sobom da povede najviše pet osoba mlađih od 16 godina.

Ukoliko ste maloletni ali ipak imate više od 16 godina, onda možete da idete na koncert ali ne možete da vodite sa sobom osobu mlađu od 16. Sva ova pravila odnose se i na najskuplje VIP karte. Ukoliko ste mlađi od 16 godina ne možete se družiti sa Jusom u bekstejdžu osim ako neko stariji od 18 ide sa vama i takođe plati kartu! Karata za Biebsov nastup još uvek ima a mogu se nabaviti na sajtovima eventim.hr i eventim.rs kao i u njihovim prodajnim objektima.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta je sa njim? Ima li neko objašnjenje zašto ovaj slavni muzičar godinama brutalno vređa Biebsa?

9 thoughts on “Obratite pažnju: Stroga pravila za Biebsov koncert u Zagrebu!

 1. Boze…znaci mene tata sve i da odvede na taj koncert(a nepada mu napamet da ide u Zagreb)on bi prakticko morao da ide samom,cista glupost..Imam 13 godina…

  1. Ne mora tata ali mora da vodi osoba starija od 18 godina kojoj tvoji roditelji to odobre, naravno.

    1. Da. Mislimo da su to generalno pravila za sve ovakve koncerte u svetu samo što ih kod nas nije bilo 100 godina pa nam je sve novo.

 2. Ah….ja necu ici svejedno…mislim jedino ako 1D dodje onda naravno XD , Vodim moju mamu,zato…sto…vodim moju mamu :'D Ima 43 godine,Harry voli starije zenee….HAHAHAH..Salim se :')

 3. A kako ce oni znati da li ta osoba ima dozvolu roditelja da bude sa nama na koncertu????

  1. Pa valjda te roditelji ne bi pustili da odeš tek tako na koncert s nepoznatom osobom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.