Policija istražuje: Nove pretnje Jiminu (BTS) da neće preživeti koncert u Los Anđelesu!

Pretnje smrću Jiminu iz grupe BTS nastavljaju da pristižu, a stvari su toliko ozbiljne da policija Los Anđelesa istražuje čitavu stvar, ne prepuštajući ništa slučaju.

Nova pretnja došla je sa jednog Instagram profila (koji je kasnije obrisan) a glasila je, “Koncert petog septembra će biti sjajan, posebno nakon što upucam Jimina u glavu.” Kako se sumnja, ista osoba je pravila još lažnih naloga gde je na sličan način pretila mladom momku.

Kako saopštava njihova muzička kuća, BTS se neće uplašiti pretnji tako da će se koncerti u Los Anđelesu sigurno održati, ali će biti preduzete sve mere bezbednosti. U ovom momentu je najmanje važno zašto je Jimin stalno na meti, a mnogo više da autor ovih pretnji bude priveden i kažnjen, za primer svima drugima koji rade nešto slično, bez obzira da li prete praznom puškom ili ne.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo Puma

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bivša progoniteljka Jungkooka: Fanovi su me plaćali!

One thought on “Policija istražuje: Nove pretnje Jiminu (BTS) da neće preživeti koncert u Los Anđelesu!

  1. Zašto Jimin!? Zašto neko ima potrebu da radi ovakve stvari!? Prije neki dan su bile prijetnje i Hoseoku, ali je to, izgleda, bila sprdnja. I ovo je isto sprdnja, ali zašto se šaliti sa ovakvim stvarima!?Ne razumijem čemu tolika mržnja!? Ako ste željni pažnje, eto vam roditelji! Od ovolikih lažnih prijetnji neće ništa izaći na dobro! Hvala Bogu, pa je policija reagovala. Chim nema čega da se plaši, kao ni Hobi, Taetae, Kookie, Yoongi, Joonie i Jin! ARMY je tu uz njih i učinićemo sve kao i BigHit da oni budu bezbijedni! ARMY FIGHTING!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.