Budite spremni: Ovako će izgledati Biebsov dan u Zagrebu!

2jennifer-lawrence-da-o-fora-em-justin-bieber

Do može se reći istorijskog koncerta Justina Biebera u Zagrebu ostalo je još skoro godinu dana. Ipak, već sad vam možemo otkriti kako će taj 9. novembar kad on ima nastup izgledati!

Kao što smo vam uvek govorili, datumi nastupa zvezda u našem regionu zavise pre svega od toga kad oni pevaju u Beču. Biebs tako u glavnom gradu Austrije ima nastup 8. novembra što znači da on bukvalno iste noći mora da krene za Zagreb. Put do glavnog grada Hrvatske dugačak je oko 400 kilometara a Biebs će ga prevaliti svojim autobusom za ne više od 5-6 sati koje će iskoristiti da odspava. Ako očekujete da se Biebs prošeta gradom, male su šanse da se to desi. Najveći razlog za to je što on praktično čim se probudi mora da ode do Arene i upozna se sa njom ali i da održi probu kojoj će možda prisustvovati par srećnih novinara i deo fandoma koji je izdvojio 2000 evra kako bi proveo dan sa njim odnosno sa lica mesta pratio pripreme za spektakl.

Biebsa naravno teško da možemo očekivati da gostuje u lokalnim TV emisijama – veliki uspeh biće ukoliko čak i novinari sa državne televizije uspeju da dođu do njega i uzmu neku izjavu. Sva pravila inače određuje Biebs i njegov tim i organizatori naravno ne mogu da ga nateraju da uradi bilo šta što on ne želi. Ako pretpostavimo da će Arena biti puna, to znači da će u njoj biti oko 17.000 ljudi. Nema sumnje da će taj dan u relativno malom Zagrebu vladati poprilična gužva kao i da ćemo viđati velike grupe Beliebera koji pokušavaju da priđu hotelu svog idola! Iako se od javnosti uvek krije gde je tačno neka zvezda smeštena, te informacije obično jako brzo procure do fandoma. Ipak, očekujte da će Jus najveći deo dana provesti upravo u Areni gde će mu biti organizovano praktično sve, uključujući i ručak.

Pročitajte još  "Hoćeš li se tući sa Biebsom zbog nje?": Niall nastavlja da hvali Sel u intervjuima! (video)

justin-bieber

Iako sam koncert počinje u 20h, za očekivati je da kapije Arene budu otvorene već oko 17 časova. Ukoliko ste uzeli parter, to znači da će prvih par stotina Beliebera biti u prilici da budu uz samu ogradu koja njihov deo odvaja od fan pita. Justin je već najavio da će s njim doći i neki njegovi prijatelji muzičari, što znači da će i oni imati kraće nastupe, u formi predgrupe. Kad Jus izađe na scenu, za očekivati je da da koncert traje nešto kraće od dva časa i da se završi oko 22h a ne čak iza ponoći kako se ponegde navodi. Kad god je reč o nastupu gde je mnogo mlade publike ovo su uobičajena pravila, naročito jer je 9. novembar radni dan (sreda) pa se i narednog ide u školu.

Arena_Zagreb_2009

Justina nakon Zagreba očekuje odlazak u Krakov koji je udaljen oko 800km a gde koncert ima dva dana kasnije. Da li će on noć provesti u Zagrebu ili će odmah krenuti tamo je pitanje na koje verovatno ni on sam ne može da odgovori ali ponavljamo, male su šanse da ga vidite kako se šeta ulicama i obilazi znamenitosti glavnog grada Hrvatske. Ipak, s obzirom da on nikad nije bio u ovom delu sveta koji mu je potpuno nov, ko zna!

Karte za Biebsov koncert u Zagrebu još su dostupne i možete ih nabaviti preko sajtova eventim.hr ili eventim.rs odnosno na svim prodajnim mestima Eventima u regionu.

Pročitajte još  Famoza music chart #100 – Svakog dana glasajte za najbolju pesmu mladih zvezda svih vremena!

Autor: Famoza.net
FOTO: Wikipedia

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Budite spremni: Ovako će izgledati Biebsov dan u Zagrebu!

    1. Kombank je nešto veća, može da primi oko 24.000 ljudi a Arena Zagreb oko 19.000.

  1. Imam jedno pitanje, kako mesta nisu numerisana kada sam ja recimo kupila kartu na kojoj mi pise koji sam red i koje mesto i radnik u areni mi je rekao da jeste numerisano?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.