Da li je stvarno Biebs u pitanju? Imamo potvrdu da muzička megazvezda stiže u Zagreb!

An Acoustic Evening With Justin Bieber - Performance

U ponedeljak uveče mnogi hrvatski mediji preneli su senzacionalnu informaciju da jedna svetska muzička zvezda stiže u Zagreb naredne godine a Famoza redakcija može da potvrdi kako je to istina!

Naime, dobili smo zvanično saopštenje od kompanije XOXO koja se bavi organizacijom velikih događaja poput koncerata a u njemu piše: ” U ZAGREB STIŽE PLANETARNO POPULARNA GLAZBENA ZVIJEZDA! Osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma koji tjednima ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica, glazbena senzacija koju prati vojska obožavatelja i uglas pjeva stihove hitova na rasprodanim koncertima, zvijezda koja obara sve rekorde u broju obožavatelja i na društvenim mrežama, dolazi u Zagreb! Krenite s odbrojavanjem – tko i kad dolazi u Hrvatsku otrkivamo na službenoj konferenciji za medije koja će se održati u srijedu, 16. prosinca u 11 sati u zagrebačkom hotelu Sheraton.”

Ukratko rečeno, nešto veliko će se zaista desiti sutra u 11h a na osnovu izrečenog možemo reći da se sigurno radi o megazvezdi i da je u pitanju solista, muškog ili ženskog pol. Takođe, iako su neki hrvatski mediji istakli da je u pitanju koncert Justina Biebera koji će se održati u decembru, u saopštenju se uopšte ne navodi kad bi se održao koncert koji će biti najavljen. Da li je i dalje moguće da je Jus u pitanju? Ako je saopštenje napisano kako treba, onda ovo ipak nije on! Ovde se priča o osobi koja je obeležila prethodnih 10 godina milionskim tiražima albuma. Biebs je na sceni tek pet godina tako da se baš i ne uklapa u to. Misterija će dakle biti rešena za 24 časa ali mi ćemo pokušati da i pre toga dođemo do novih informacija!

Pročitajte još  Problemi u braku Justina i Hailey zbog posla?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Da li je stvarno Biebs u pitanju? Imamo potvrdu da muzička megazvezda stiže u Zagreb!

  1. Enrique Iglesias dolazi u Zagreb, ali ako dolazi i Justin verovatno je da biih me mama vodila ako tad bude mogla jer sam iz Srbije mislim ako bude imala slobodnog vremena lel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.