Hailey Baldwin o vezi sa Biebsom: Jako je teško biti njegova devojka!

331042F400000578-3534437-image-a-48_1460394102751

Uz Selenu Gomez, Hailey Baldwin je devojka koja je najviše uspela da se približi Justinu Bieberu. Ipak, ona nije sigurna da li je veza sa njim blagoslov ili prokletstvo.

Upitana da objasni kako je to biti u vezi sa tako slavnim momkom, Hailey kaže da je srećnija sad kad nisu zajedno. “Ne želim pažnju zbog toga što sam u vezi s nekim. Stižu vam tekstualne poruke, ludi pozivi… Teško je biti u takvoj vezi. Morate da imate debelu kožu i da budete vrlo jaki. Morate se fokusirati samo na osobu koju volite i ni našta drugo. ”

Iako nam se nekad čini da je Hailey hladnokrvna i da sve dobor podnosi, to baš i nije tako. “Ja sam osoba koja mnogo trpi a kad se sve nakupi, onda eksplodiram, ali kad sam sama. Nekad me i prijatelji uvrede pa na kraju završim sama u ćošku u suzama.” Hailey je trenutno singl i posvetila se svojoj karijeri modela.

Autor: Famoza.net
Foto: Marie Claire

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rekorder: Jus upravo izgubio 3.5 miliona sledbenika na Instagramu, loše vesti i za Sel i Ari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.