Kakva će biti pravila za Biebsov koncert u Zagrebu? Konačno imamo predstavu!

justin_bieber_purpose_world_tour_02

Manje od nedelju dana ostalo je do dolaska Justina Biebera u Zagreb a fandom i dalje muče neka pitanja vezana za samu organizaciju koncerata, poput vremena početka nastupa ili toga kad će moći da uđu u arenu. Iako zvaničnih informacija još nema, pravilnik sa koncerta u Irskoj daje nam dobru ideju kako će to izgledati.

Na koncertu u Dablinu koji je održan 2. novembra nije bilo moguće ući pre 18.30h a pre 18h čak nije bilo ni dozvoljeno pravljenje redova ispred ulaza! To znači da oni koji su kampovali po čitav dan ispred arene baš i nisu bili u nekoj prednosti. Osim toga, iz arene su upozoravali na brojne prevarante, koji čak nisu ni preprodavci karata već prodaju lažne ulaznice za veliki novac. Ako dolazite na koncert s nadom da ćete pred ulazom kupiti kartu, vodite računa da je to veoma rizično. Interesantno i zabrinjavajuće pravilo jeste da u Dablinu mlađi od 14 godina ne samo da ne mogu da uđu na koncert osim ako s njima nije punoletna osoba već im je zabranjeno da nastup gledaju stojeći, odnosno u parteru! Ovo pravilo ipak nije bilo navedeno kad je reč o Zagrebu tako da mislimo da nema nikakvog razloga za strah.

Kad je reč o satnici nastupa, dva predizvođača imaju program od otprilike po pola sata a Biebs na scenu izlazi oko 21h što znači da će nastup biti gotov oko 23h! Famoza je danas kontaktirala organizatora tako da se nadamo da ćemo od njih dobiti najpreciznije informacije ili makar da ćemo saznati kad će tačne satnice biti objavljene. U svakom slučaju, sve ovo su dobre vesti ukoliko putujete s nama iz Beograda ili Novog Sada na koncert jer definitivno stižemo na vreme da u arenu uđete među prvima što je naravno važno samo ukoliko imate mesta u parteru.

Pročitajte još  Justin Bieber počeo da otkazuje koncerte, nema interesovanja publike!

cwlpe6pxgaa5upm

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kakva će biti pravila za Biebsov koncert u Zagrebu? Konačno imamo predstavu!

  1. Bas cudno to da deca sa 14 godina ne smeju da stoje,okej ne sama ali ako imaju nekog sa kim su dosli onda je okej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.