Počelo je: Tini zakazuje prve datume za Evropu na svojoj turneji!

Zadnji put Tini Stoessel je evropski kontinent posetila još 2017. godine u okviru svoje prve svetske turneje “Got Me Started”, a prošlog meseca imala je kratku promotivnu turneju po Madridu, Parizu i Berlinu. Ipak, sada je kraj čekanju, jer svi tragovi navode da se konačno zakazuju datumi u okviru evropskog dela “Quiero Volver” turneje koja je predviđena za 2020. godinu!

Tinisti su pravi detektivi, kao i svaki fandom, tako da je bilo gotovo nemoguće da im promakne da je na sajtu italijanskog servisa za prodaju karata Ticketone dodata i Tini, odnosno da se uskoro sprema događaj vezan za nju za koji će karte biti u prodaji vrlo brzo!

Kada će karte biti u prodaji, koliko će koštati, koliko gradova u Italiji će obuhvatiti i odgovori na slična pitanja nisu još poznati, osim da će se koncert održati u prvoj polovini naredne godine. Koje još zemlje dolaze u obzir još uvek nije poznato, ali se nadamo da će nam glavni gradovi Austrije i Mađarske biti jedni od najbližih destinacija u nekim od boljih ili gorih scenarija koji slede!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Počinje glavni deo posla: Ekipa "Tini" filma od danas snima na Siciliji!

4 thoughts on “Počelo je: Tini zakazuje prve datume za Evropu na svojoj turneji!

  1. I naravno nadajmo se da ce Tini posjetiti i Beograd i Zagreb🙏🏻🍀🌍❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.