Famoza music chart #198 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Camila Cabello i Shawn Mendes zabeležili su i svoj 15. trijumf na našoj top listi, ponovo ostavivši iza sebe Arianu Grande i Tini. Novi sistem glasanja malo je promenio situaciju, a možda će nove pesme Tini i ATEEZ doprineti tome. Kako Tini sad ponovo ima četiri pesme, to znači da će njena numera sa najmanje glasova ispasti za dve nedelje!

Glasanje traje do srede, 23. oktobra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta je Srbija slušala ove godine? Marija Žeželj ispred Shawna, Ariane, Justina Biebera, Katy Perry...

4 thoughts on “Famoza music chart #198 – Glasajte za sve omiljene pesme!

  1. Bilo bi bolje kada bi malo promenili listu pesama jer su svake nedelje iste pesme i ista pesma je uvek prva meni iskreno po mom misljenju señorita nije neka pesma nisam neki fan camile i shawna ali to je moje misljenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.