A novi album još nije ni stigao: Taylor Swift postavila dva nova velika rekorda!

Javnost ni u jednom periodu nije viđala Taylor ovako retko i mesecima niko nije znao gde je ona, ali to je ne sprečava da sada obara svaki mogući rekord svojom muzikom koja prolazi odlično!

Na Taylorinom YouTube kanalu nalaze se sva četiri nova singla sa albuma „Reputation“ koji izlazi 10. novembra a dva od četiri imaju i svoje spotove izuzetnog kvaliteta, pa nije čudo što je to donelo Tay čitavu lavinu novih pratilaca i sada je na njen nalog prijavljeno skoro 26 miliona ljudi, što je za dlaku više od Rihanne koja je držala rekord! Ipak, RiRi ove godine nije objavila nijedan solo singl pa je rezultat razumljiv, a zanimljivo je pomenuti i da Taylorina večita rivalka Katy Perry već dugo ima oko 25 miliona što je jako blizu njenog rekorda.

Što se tiče prodaje albuma „Reputation“ (koji još uvek nije ni izašao!) ona prevazilazi sve granice očekivanja i album je naručen čak u 400.000 kopija što je više od svakog albuma koji je Target ikada prodavao! Naravno, ovo prevazilazi i njene prethodne albume poput „1989“ i „Speak Now“ koji su takođe imali jako dobre cifre već u prvoj nedelji prodaje.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Ona misli da treba da mu je čast što joj je dečko": Kriza Taylor i Toma je stvarna?

5 thoughts on “A novi album još nije ni stigao: Taylor Swift postavila dva nova velika rekorda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.