Veliki momenat za njih: BTS najavljuje nastup na American Music Awards!

BTS je ove godine očigledno nezaustavljiv i sada je vreme da potvrde svoju svetsku slavu nastupom na AMA dodelama nagrada!

Naime, oni će izvesti svoj hit „DNA“ odnosno prvi singl sa albuma „Love Yourself: Her“ i počastvovani su da napokon budu deo ovakvog događaja! „Neizmerno nam je drago što smo pozvani da izvedemo svoju pesmu na AMA, i ovakve vesti su za naše fanove uvek velika radost“ izjavili su momci bez ikakve sumnje da je njihov fandom van sebe od sreće ovih dana zbog njihovih uspeha!

Na sceni će se te večeri naći i Selena Gomez i Christina Aguilera, a BTS će takođe biti gost u Ellen Show, planira svetsku turneju tokom naredne godine i očigledno je da polako osvaja američku publiku! Oni su ovom prilikom nagradili fanove i specijalnim hešteg emodžijem koji su kreirali na Twitteru, a ta pojava postaje sve češća na ovoj društvenoj mreži.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Otpustite četvoricu": BTS fandom ključa nakon neverovatnog niza uvreda u TV prilogu!

3 thoughts on “Veliki momenat za njih: BTS najavljuje nastup na American Music Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.