Taylor Swift oborila VEVO rekord!

Taylor Swift vratila se na scenu prošlog petka singlom “Me!” a koliko je on uspešan najbolje nam govori to što je oborio veliki rekord, prešavši brojku od 100 miliona pregleda brže nego bilo koji drugi VEVO video. Za taj poduhvat bilo je potrebno samo 79 sati, čime je srušen rekord Ariane Grande!

Ari je za istu cifru za video “thank u, next” u decembru bilo potebno četiri dana. Ovo su sjajne vesti za Taylor, jer je “Me!” već prethodno oborio VEVO rekord po broju pregleda za prvih 24 časa sa ukupno 65 miliona, šest više nego što je imao “thank u, next”.

Naravno, ovo nije apsolutni YouTube rekord jer njega drži BTS koji nije deo VEVO. Oni su za prvih 24 časa za spot za pesmu “Boy With Luv” imali 74.6 miliona pregleda, a do 100 miliona su stigli za manje od dva dana!

Autor: Famoza.net

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Miley vređa Taylor Swift: Tvoj novi spot je užasan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.