Pomrsila konce One Directionu: Taylor Swift postavila dva nova rekorda!

taylor-swift-at-matt-irwin-photoshoot-for-lucky-magazine-december-2014-_5

Pop superzvezda nikad nije zastala pred rekordom koji treba oboriti, a da bi nam to i dokazala, upravo se može pohvaliti s čak dva velika dostignuća u karijeri!

Kako tvrdi časopis Los Angeles Times, turneja Taylor Swift “1989 Tour” bile je najprofitabilnija turneja u 2015. godini. Istovremeno, 26-godišnjakinja je oborila i rekord kad se radi o najprofitbailnijoj turneju po SAD svih vremena, koji su više od deset godina držali legendarni The Rolling Stones. Taylor je na koncertima širom sveta inkasirala preko 250 miliona dolara – od čega je 200 miliona zaradila svirajući po Sjedinjenim državama. Pre toga, rekord su držali Mick Jagger i Stonnesi, sa ostvarenih 162 miliona dolara profita na američkoj turneji. Drugo mesto ove godine osvojili su rokeri iz grupe AC/DC (180 mil. $), a za njima slede One Direction, koji su se na trećem mestu našli zahvaljujući uspešnoj turneji On the Road Again, koja im je u finansijskom smislu protekle godine donela 158.000.000 dolara.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dve se izdvajaju: O kojim zvezdama smo najviše pisali na Famozi u 2016. godini?

3 thoughts on “Pomrsila konce One Directionu: Taylor Swift postavila dva nova rekorda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.