Odmah iza Taylor Swift: BTS objavio spot za „Fake Love“, oborio K-pop rekord za 24 sata!

Taylor Swift i njen hit „Look What You Made Me Do“ još uvek drže rekord kada su u pitanju pregledi prva 24 sata, ali odmah na drugom mestu sada je BTS!

Njihov novi spot „Fake Love“ prepun novih zanimljivih koreografija uspeo je da obori rekord u K-pop muzici, jer je ovo prvi K-pop spot koji je za samo jedan dan imao otprilike 40 miliona pregleda, a to je zapravo jako blizu Taylor i njenog hita iz avgusta jer je ona imala oko 43! Ovo je više čak i od Psyja i njegove pesme „Gentleman“ koja je imala 36 miliona za dan. Kako vam se dopada još jedna od pesama sa albuma „Love Yourself: Tear“?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  BTS ne odustaju od Grammyja: Bićemo još bolji!

4 thoughts on “Odmah iza Taylor Swift: BTS objavio spot za „Fake Love“, oborio K-pop rekord za 24 sata!

  1. Može li neko da mi objasni sta čini k-pop popularnim??? Ne shvaćam, je li to ples, muzika, pjevanje, izgled?? Mislim, po meni, iz svake te kategorije ima neko bolji… Nije hejt, nisam do sad ni slušala k-pop ni bts pa pitam… Još jednom, no hate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.