Kivi je bio zabranjen ali je Harry Styles ipak tresnuo na svom koncertu! (video)

Harry Styles imao je problema sa zakonom gravitacije i tokom godina u One Directionu a prethodnih dana je par puta uspeo da se oklizne i na kivi, voće kojim su ga svi zasipali zbog istoimene pesme! Iako je unošenje ove namirnice bilo zabranjeno na njegov nastup u Mančesteru, Harry je i bez toga uspeo da padne!

Interesantno, pad se desio baš tokom pesme “Kiwi” koju prati vrlo energično izvođenje a iako se prilikom pada prolomio uzdah iz publike, Harry je imao osmeh na licu i samo je klimao glavom, kao da kaže “Zar opet”. Kao što možemo videti u ostatku snimka, problem nije napravio neki predmet bačen na scenu već je bina jednostavno bila vlažna pa ju je neko iz obezbeđenja malo prebrisao.

Harryjeva turneja je izuzetno uspešna i to toliko da je on odlučio da naredne godine krene na još jednu gde će pevati isključivo po arenama. Nažalost, koncerata u našem regionu i blizini neće biti.

https://youtu.be/-SxOdOYC-GM

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Snaga fandoma: Directioneri obeležili godišnjicu poslednje 1D turneje dominacijom na Twitteru!

2 thoughts on “Kivi je bio zabranjen ali je Harry Styles ipak tresnuo na svom koncertu! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.