Taylor Swift postavila rekord po zaradi na američkoj turneji!

Taylor Swift zbog neverovatne skupoće možda nije prodala sve karte za svoju stadionsku turneju, ali visoke cene su se isplatile jer je ona ostvarila najveću zaradu na američkoj turneji u istoriji muzike!

Taylor je u periodu od 8. maja do 6. oktobra imala 38 koncerata u Americi, prodala je nešto preko dva miliona karata i zaradila čak 266 miliona dolara! Ovo je za oko 20 miliona bolji rezultat od dosadašnjih rekordera, grupe The Rolling Stones koji je postavljen 2007. godine.

Taylor je od početka karijere gotovo u potpunosti orijentisana na američki kontinent, dok istovremeno svaki put ima sve manje nastupa u Evropi, gde očigledno smatra da nema dovoljno jako uporište. Sve to je prava šteta i veliko je pitanje da li ćemo i kad ćemo uopšte imati prilike da je vidimo ne na Balkanu već i makar u srednjoj Evropi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  U inat tračevima: Taylor Swift još uvek ne žuri sa udajom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.